VIP

Sandra Bullock “shet” më shumë

Sipas një studimi të bërë nga AdWeek, faqja e parë e revistës ‘People’ në të cilën Sandra Bullock shfaqet me fëmijën e saj të adoptuar është blerë nga 7.4 milionë persona.

Aktorja që ka fituar çmim Oscar ka qenë protagonistja kryesore në shtypin rozë vitin e kaluar për shkak të divorcit nga Jesse James dhe për shkak të adoptimit të një fëmije me origjinë afrikane.

‘Vanity Fair’ shiti 5 milionë kopje falë faqes së parë me protagoniste Angelina Jolie.

Lady Gaga arriti shifrën e 2.8 milionë kopjeve në revistën ‘Cosmopolitan’, ndërsa revista ‘In Touch’ shiti 2.7 milionë kopje me motrat Kardashian në kopertinën e saj.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button