VIP

Scherzinger, në rolin e stjuardesës

Liderja e grupit “Pussycat dolls”, Nicole Scherzinger, u paraqit me një veshje shumë të çuditshme për të dhënë një intervistë televizive, një ditë më parë.

E ftuar në studion e një programi britanik, 31-vjeçarja ngjante tërësisht si një stjuardesë, e veshur me një fund deri tek gjunjët, një kapele dhe një bluzë të ngjashme me ato që mbajnë vazjat nëpër avionë.

Ndryshimi i vetëm midis Nicole dhe një stjuardese është se rrallë ndodh të shohësh një “stjuardesë” aq të pashme sa Scherzinger.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button