VIP

Shkëndije Mujaj flet për Vali Carleonen!

Një prej femrave më terheqese në vendin tonë, Shkëndije Mujaj, në një intervistë ekskluzive për natyrale ka zbuluar sekretet e linjave të saj trupore dhe foli mbi pjesëmarrjen e saj të spekuluar në VIP Shpija 3.

Shkëndija për natyrale.com bëri potencime sensacionale, duke e përmendur çështjen VIP Shpija, pa e mohuar e as pohuar pjesëmarrjen e saj në këtë edicion të reality shout.Natyrale.com ka mësuar nga burimet e sigurta se Shëkndija do të jetë pjesëmarrëse e VIP Shpija 3, gjë për të cilën bukuroshja ka refuzuar të komentojë.

“Unë në Vip Shpija 3? Nuk dua të komentoj mbi këtë, është një çështje që pak po më brengos për momentin”, ka theksuar ajo.

Ajo foli edhe për Vali Corleonen, i cili para pak kohësh ka deklaruar publikisht se ka pasur marrëdhënie intime me të.

“Vali Corleone? S’e di, nuk më përket mua të komentoj diçka që e thotë dikush që është në ndikim të alkoolit dhe që nuk din se çfarë po flet”, u shpreh Shkëndija.

Ajo shtoi më tutje se fiziku i saj është dhunti dhe se ajo nuk ka bërë ndonjë intervenim në trupin e saj.

“Krahasimet që po bëhen në lidhje me fizikun tim, Kim Kardashian dhe këto gjëra, nuk e di se çfarë të shtoj, është ajo që shihet…vetëm falënderoj Zotin për këtë dhuratë”, përfundoi Shkëndije Mujaj.

Shkëndija Mujaj flet për Vali Carleonen!

Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close