MuzikeVIDEOVIP

Sinani dhe Seldi cilët fitojnë me këngë të vjedhura

Në fakt “Biondina e tyre” i bëri edhe këtë verë ata të dy shumë të pasur. Sinani dhe Seldi tashmë kudo janë bashkë dhe hiti i tyre, megjithëse u quajt i vjedhur, po dëgjohet kudo, sidomos në plazhet shqiptare.

Kjo është fama që ata marrin, pavarësisht se fjalët për ata të dy dhe lidhjen e tyre ende nuk kanë përfunduar. Vetë ata nuk u deklaruan për paratë e fituara gjatë këtij sezoni veror, por thonë se e kanë kapur tregun edhe këtë vit.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button