BotaIslamLajme

Sipas Mediave Ruse Putini ka pranuar Islamin

Dita o sotme u zgjua me një pretendim i cili tingëlloi shumë në mbarë botën. Sipas agjensisë së lajmeve Interfax të Rusisë Vladimir Putin ka zgjedhur Islamin.

putin
Sipas kësaj agjensie pasi është pyetur këshilltari i Putinit Dhimitri Peskov në lidhje me këtë ai është përgjigjur në këtë mënyrë:
“ Po, Putini ka bërë një zgjedhje të tillë”
Putini e ka bërë këtë zgjedhje për disa arsye personale dhe kohët e fundit kam vënë re Putinin duke lexuar Kur’an herë pas here.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Close