List/Grid

Tag Archives: Arratisur

Greqi, ekspertiza: 20 plumba shqiptarëve të arratisur

Greqi, ekspertiza: 20 plumba shqiptarëve të arratisur

Të lodhur nga ndjekja për një kohë të gjatë policia greke ka derdhur gjithë inatin mbi dy shqiptarët e vrarë Edison dhe Flamur Lika, që sipas raportit mjeko-ligjor ata kanë… Read more »

Arrestohet Amir Sopa

Arrestohet Amir Sopa

Policia e Kosovës ka arrestuar tw dielwn Amir Sopën, i arratisur nga burgu i Dubravës në vitin 2007- raporton RTV21. Operacioni i policisë i koduar me emrin “Gjahu i mprehtë”… Read more »