List/Grid

Tag Archives: Austria

Austri, asnjë gjurmë nga shqiptarja e zhdukur para dy muajve

Austri, asnjë gjurmë nga shqiptarja e zhdukur para dy muajve

Ngjarje shumë e rëndë për fëmijët. Ajo ishte përgatitur të shkojë në punë dhe nuk u kthye më kurrë. Që nga 16 tetori i këtij viti, kamerierja Flora Avdylaj (28)… Read more »

Koncesionimi i rrugëve diskriminon shqiptarët

Koncesionimi i rrugëve diskriminon shqiptarët

Konzorciumet e mëdha botërore nga Izraeli, Franca, Greqia, India, Portugalia, Austria por edhe nga Maqedonia i kanë plotësuar të gjitha kushtet për pjesëmarrje të mëtutjeshme në procedurën për fitimin e… Read more »

Gara e mjekroshëve në Austri

Gara e mjekroshëve në Austri

Gara evropiane për rritësit e mjekrave, mustaqeve dhe zylyfeve është mbajtur në alpet e Austrisë, shkruajnë mediat austriake. Nikoqir i kësaj gare shumë interesante dhe argëtuese është “East Bavarian Beard… Read more »