Interesante

Gara e mjekroshëve në Austri

Gara evropiane për rritësit e mjekrave, mustaqeve dhe zylyfeve është mbajtur në alpet e Austrisë, shkruajnë mediat austriake.

Nikoqir i kësaj gare shumë interesante dhe argëtuese është “East Bavarian Beard Club” nga Gjermania, emri i të cilit siç duket ka lidhje me pjesëmarrësit e garave të tilla dhe anëtarët e familjes së vet.

Qyteza Leogang këto ditë është pushtuar nga mjekroshët nga mbarë Evropa, ndërsa sa kultura rrisin mjekra dhe mustaqe dhe sa e rëndësishme është mbajtja e tyre dëshmon edhe fakti se edhe një ekip katër anëtarësh nga SHBA-të kishte udhëtuar për të marrë pjesë në këtë garë në Austri.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close