s Cristina Di Censo | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Cristina Di Censo

Itali, më 6 prill gjyqi ndaj Berlusconi-t

Itali, më 6 prill gjyqi ndaj Berlusconi-t

Kryeministri italian Silvio Berlusconi është urdhëruar të paraqitet në gjykatë nën akuzën e kryerjes së marrëdhënieve seksuale me një minorene dhe për abuzim me anë të detyrës. Gjyqtarja e cështjes,… Read more »