s Da Lee Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Da Lee

Ekskluzive / From Gostivar with Love, spoti dhe kënga e festivalit ,,Gostivar Future Music Festival’’

Ekskluzive / From Gostivar with Love, spoti dhe kënga e festivalit ,,Gostivar Future Music Festival’’

Më 10 Qershor në Gostivar, Këshilli Rinor i Komunës së Gostivarit organizoi edicionin e parë të ,,Gostivar Future Music Festival’’ një evenimet qëllimi i të cilit ishte mbështetja dhe promovimi… Read more »

Hajdar Hajdari – Da Lee

Hajdar Hajdari – Da Lee

Kohëve të fundit po dëgjojmë këngë të bukura nga këngëtarë të ndryshëm dhe zhanre te ndryshme. Rallë ndodh që i njejti artist të mund të performojë këngë nga gati se… Read more »