MuzikeVIDEO

Hajdar Hajdari – Da Lee

Kohëve të fundit po dëgjojmë këngë të bukura nga këngëtarë të ndryshëm dhe zhanre te ndryshme. Rallë ndodh që i njejti artist të mund të performojë këngë nga gati se te gjitha zhanret e muzikës shqipe.

Një nga këto artistë është dhe Hajdar Hajdari – Da Lee, një nga këngëetarët më të rinjë dhe me talent të rallë.
Ai ka kënduar që i vogël pasi që rjedh nga një familje muzikantesh, por profesionalisht ka fillar para tri vjeteve.
Da Lee u bë tepër i njohur duke kenduar LIVE nëpër lokale të qytetit dhe gjithashtu kohëve të fundit këndon dhe nëpër dasma.

Në vazhdim e keni një video dhe më pas dy linqe në të cilat do të mund të dëgjoni muzikë qytetare, muzikë patriotike, muzikë popullore dhe zbavitëse.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button