s Dafi | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dafi

Bruna ft. Marseli ft. Dafi – I love you baby

Bruna ft. Marseli ft. Dafi – I love you baby

Shkarko kengen Bruna ft. Marseli ft. Dafi – I love you baby

Genta e Dafina,duet për vitin e ri

Genta e Dafina,duet për vitin e ri

Genta dhe Dafina bëhen bashkë, jo në jetën e tyre private si dy bukuroshe të ndara të estradës, por ato janë bashkuar me një këngë duet. Kënga e tyre që… Read more »