s Dashurise | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: dashurise

Pro dhe kundër dashurisë dhe seksit në vendin e punës

Pro dhe kundër dashurisë dhe seksit në vendin e punës

Pro dhe kundër dashurisë dhe seksit në vendin e punës kolegun, ndërsa një nga pesë çifte bashkëshortore është lidhur ndërmjet kolegëve… Dashuria dhe seksi në vendin e punës ndodhin shumë më… Read more »

Çiftet ‘VIP’ që u dhanë fund historive të dashurisë

Çiftet ‘VIP’ që u dhanë fund historive të dashurisë

Viti 2012 për disa nga emrat e njohur të skenës shqiptare nuk ka qenë aq i mirë. Disa prej tyre, shpesh edhe mjaft të preferuar për publikun, u kanë dhënë… Read more »

Gjuha e dashurisë dhe erosit

Gjuha e dashurisë dhe erosit

Bashkëjetesa, përveçse shërben si provë për ta njohur më mirë partnerin, ajo shërben edhe për ta përmirësuar seksualitetin në çift. Ky fakt është dokumentuar edhe në studimin e kryer nga… Read more »

A është sezon i festave edhe sezon ndarjesh?

A është sezon i festave edhe sezon ndarjesh?

Kombinimi i shpenzimi të të hollave të cilat nuk i kemi me përgatitjet e festave mund të jenë një ‘bombë me sahat’ për çrregullimin e dashurisë. Në fakt, studimi i… Read more »

Ndahen Sean Penn dhe Scarlett Johansson

Ndahen Sean Penn dhe Scarlett Johansson

Në botën e Hollywood-it ka pasur shumë spekullime mbi arsyen pse historia e dashurisë mes aktorëve Sean Penn dhe Scarlett Johansson përfundoi kaq shpejt. Tashmë duket se ka një përgjigje…. Read more »