VIP

Ndahen Sean Penn dhe Scarlett Johansson

Në botën e Hollywood-it ka pasur shumë spekullime mbi arsyen pse historia e dashurisë mes aktorëve Sean Penn dhe Scarlett Johansson përfundoi kaq shpejt.

Tashmë duket se ka një përgjigje. Sipas mediave amerikane, 50-vjeçari nuk donte të kishte një lidhje serioze me 26-vjeçaren.

“Sean u nda nga Scarlett pas vetëm 5 muajsh sepse do ende të ndihet i lirë”, u shpreh një burim për ‘US Weekly’.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button