Browsing Tag

Dasma

Dasma e dekadës për Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone, e cila është një prej vajzave më të pasura në planet, e bija e pronarit të Formula 1, Bernie Ecclestone, do të martohet. Dhe dasma e saj mund të jetë një prej dasmave më të shtrenjta të dekadës, mbase edhe të gjithë…