Formula 1VIP

Dasma e dekadës për Tamara Ecclestone

Tamara EcclestoneTamara Ecclestone, e cila është një prej vajzave më të pasura në planet, e bija e pronarit të Formula 1, Bernie Ecclestone, do të martohet.

Dhe dasma e saj mund të jetë një prej dasmave më të shtrenjta të dekadës, mbase edhe të gjithë historisë së njerëzimit deri tash. Ja disa detaje që zbulojnë mediat britanike:

  • Festë treditore në jug të Francës, e ndjekur nga kurorëzimi që do të realizohet në hotelin luksoz Grand Hotel Du Cap Ferrat.
  • 73 dhoma të hotelit janë rezervuar, që tash, me një çmim prej 1.5 milionë dollarësh.
  • Sir Elton John do të këndojë në dasmë dhe ai do të fitojë 2 milionë dollarë.
  • Lionel Richie po ashtu do të këndojë. Ai do t’i kushtojë Tamaras pak më lirë.
  • Në mesin e të ftuarve janë edhe mbesat e Mbretëreshës, Princesha Eugenie dhe Beatrice, të cilat kurrë nuk shkojnë nëpër ngjarje të hapura si kjo. Dhe, mos të harrojmë Paris Hilton.
  • Dhe stafi shërbyes që do të kujdeset për gjithçka gjatë këtyre ditëve të festës martesore.
zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button