Browsing Tag

David Furnish

Elton John: Jam një femër moderne

Elton John e ka përshkruar veten si një “femër moderne” që adaptohet me teknologjinë, me qëllim që të ruajë kontaktet me djalin e tij të ri. John dhe partneri i tij David Furnish mirëpritën djalin e tyre Zachary në fund të vitit të…