VIP

Elton John: Jam një femër moderne

Elton John e ka përshkruar veten si një “femër moderne” që adaptohet me teknologjinë, me qëllim që të ruajë kontaktet me djalin e tij të ri.

John dhe partneri i tij David Furnish mirëpritën djalin e tyre Zachary në fund të vitit të kaluar.

 

“Siç thonë ata, jam një femër moderne. Unë në fakt sapo jam futur në shekullin 21”, ka thënë John gjatë një interviste.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close