Browsing Tag

DeLiZa

Shoqeria e vajzave ne AlbaChat

ZaNa –Fr:  Sot me erdhen ne mendje  shume kujtimet dhe caste te bukura qe i kalova me juve  #vajza .Nje gje e di qe koha me juve nuk ishte  vetem nje humbje kohe, ishte dicka….  qe une dot ta mbaj ne mendje dhe shpirt gjithmone !! Per mu…

Poezi per shoqerin e AlbaChat

Koha shkon dhe vitet nuk ndalen Kur je ne mesin e nje shoqeri te mire Ditet shkojne shpejt dhe si vren se si shkuan. Kur jam me ju reflektoj Lumturi me plote jete Ndoshta eshte dita fundit qe sot jena mbledh krejt bashk si dikur!!…