Nasradini

  • Barcoleta

    Shkon nje person tek doktori dhe i thote:- Doktor sa here pij kafe me dhemb syri.Doktori pasi e shikon me…

    Read More »
  • Barcoleta me Nasradinin

    Nastradini Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet…

    Read More »
Back to top button