VIP

Tendenca e re e Zanfina Ismajlit

Shumë njerëzve mund t’i tingëllojnë të ngjashme këto tendenca të reja të modelimit të flokëve për Zanfina Ismajlin pasi një gjë të tillë duket sikur e kanë parë edhe tek këngëtarja Rona Nishliu, por Zanfina mendon se e ka një ekskluzivitet të vetin dhe kështu dëshiron që të mbetet. Ja tek e shohim Zanfina Ismajlin në këto foto me mikeshën e saj Dafina Zaqiri, ku të gjithë pjesën e zgjatur të flokëve e ka përqëndruar në një topuz gjigand sipër flokëve, ndërsa pjesa e flokëve shumë të shkurtuar mbetet përsëri e dukshme. Zanfina i pret herë pas here flokët në pjesën e shkurtër, ndërkohë që gjatësinë e pjesës tjetër e lë të pangacmuar.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close