VIP

Teresa, 17 vjeçarja zgjidhet Miss Amerika 2011

Quhet Teresa Scanlan , shumë e re vetëm 17 vjece dhe mban kurorën e Mis Amerika 2011. Ajo është nga Nebraska dhe është misi më i ri i të gjitha kohërave në Amerikë.Përveç kurorës, Teresa mori edhe një bursë në vlerë prej 50 mijë dollarësh. Kjo do t’i ndihmojë të realizojë edhe një ëndërr, përkatësisht të përfundojë Fakultetin Juridik dhe të bëhet avokate apo gjyqtare.

Miss Nebraska Teresa Scalan, 17, me valltarin shqiptar Tony Dovolani ne show televiziv ABC “Dancing with Stars”, gjatë një konference për shtyp pas fitores së Miss 2011 në Las Vegas, Nevada, 16 janar 2011. Dovolani ka qenë një gjyqtar për konkursin e këtij viti.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button