VIP

Thënie frymëzuese nga yjet e famshëm të Hollywoodit

Nëse ka një gjë që di me siguri për aktorët është kjo…

Aktorët kanë nevojë për frymëzim.

Është si oksigjeni.

Ju duhet frymëzim për të mbijetuar, për të lulëzuar dhe mbi të gjitha të jetoni jetën me pasion dhe t’i realizoni qëllimet e juaja.

Pra, në interesin e dhënies së një burimi të “oksigjenit” sa herë që keni një moment ku frymëzimi juaj dështon, këtu janë disa nga citatet e preferuara të aktorëve të famshëm për aktrimin, refuzimin dhe këmbënguljen në profesionin e tyre.

1 – George Clooney

“Dështimi i vetëm është kur nuk e provoni”, – George Clooney.

2 – Jon Hamm

“Mos ki frikë të dështosh. Nuk është fundi i botës dhe në shumë mënyra është hapi i parë drejt mësimit të diçkaje më të mirë dhe përmirësimit të tij”, – Jon Hamm.

3 – Cameron Diaz

“Keqardhja juaj nuk është ajo që keni bërë, por ajo që nuk keni bërë. Kështu që shfrytëzoje çdo mundësi”, – Cameron Diaz.

4 – Denzel Washington

“Unë them që fati është kur ju vjen një mundësi dhe ju jeni gati për të”, – Denzel Washington.

5 – Felicity Jones

“Duhet të jesh plotësisht e ashpër për t’u marrë me të gjitha ato kohë kur je duke u hedhur poshtë, dhe më pas me të vërtetë e butë për të hyrë në emocionet e karakterit tuaj”, – Felicity Jones.

6 – Morgan Freeman

“Mënyra më e mirë për të garantuar një humbje është të hiqni dorë”, Morgan Freeman.

7 – Steve Martin

“Bëhu i mirë, ata nuk mund të ju injorojnë”, – Steve Martin.

8 – Jim Parsons

“Jam besimtar i madh i ‘kurrë mos thuaj kurrë”, – Jim Parsons.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button