KosovaLajme

Vazhdojnë ndihmat për familjen Dibrani, iniciator ishte Labinot Tahiri

Familja Dibrani nga Kishnica e cila para 4 ditësh u vendos në banesën e re falë ndihmës së njerëzve bamirës, sot ka pranuar edhe disa mjete të grumbulluara.

ndihme

Sot kryefamiljari pranoi disa gjëra ushqimore, veshmbathje dhe një shumë të konsiderueshme parash.

Kryefamiljari Dibrani falënderoi shumë bamirësit, duke u uruar të gjitha të mirat për mbështetjen e dhënë.

Kujtojmë se ditë më parë, me iniciativën e këngëtarit Labinot Tahiri, shumë qytetarë dhuruan të holla për t’i siguruar familjes Dibrani një kulm mbi kokë dhe orendi të banesës.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Close