VIP

Vdes humoristja Zyrafete Gashi – Zyra

zyraHumoristja e njohur, Zyrafete Gashi – Zyra ka vdekur sonte, pas një sëmundje të rënde.

Për gjatë 30 vitesh sa ishte në skenën e humorit, ajo ka interpretuar një llojllojshmeri rolesh dhe ishte shumë e dashur për publikun.

Gashi ka qenë e njohur në disa role humori që janë shfaqur në Radio Televizionin e Prishtinës fillimisht dhe mandej në Radio Televizionin e Kosovës.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button