VIP

E vërteta lakuriqe, yjet britanike protestojn nudo kundër televizioneve

Disa prej femrave më të njohura në botën e televizionit në Britaninë e Madhe kanë vendosur të protestojnë duke u zhveshur nudo.

Motoja e tyre ishte se nuk ka rëndësi se sa të vjetra janë në moshë por ato duhet të vazhdojnë të dalin në ekran. Sherrie Heëson, Andrea McLean pozuan të zhveshura në krah të Beverley Callard dhe aktores Gillian Taylforth.

Në intervistën e tyre këto femra thonë se pavarësisht talentit që kanë dhe përvojës atyre ju mohohen angazhime pasi vlerësohet se janë shumë të vjetra për ekranin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button