VIP

Vesa Luma pjesë e jurisë në X Factor

Këngëtarja Vesa Luma është angazhuar si pjesëtare e jurisë në shoun “X Factor”.

Shou televiziv do të emetohet në televizionin Klan nga janari i vitit të ardhshëm deri në muajin maj dhe Vesa është shprehur shumë e nderuar që do të jetë pjesë e jurisë së këtij shou.

“Shumë e nderuar të jem tashmë zyrtarisht anëtare e jurisë të patentës shumë të njohur botërore X Factor që në Shqipëri do të transmetohet në TV Klan nga janari deri në maj të vitit të ardhshëm”, ka shkruar Vesa në faqen e saj rrjetin social Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button