Kronika e ZezeLajmeMaqedoniaVIDEO

Video të reja nga protestat e sotme në mbrëmje, ngjante në skena nga luftërat qytetare! (VIDEO)

Protestat në lagjen Gjorçe Petrov vazhduan edhe sot në mbrëmje, ku iu vë flaka automobilave dhe gjithçka që ishte pronë e shqiptarëve, vazhduan të demolohen objekte të ndryshme, mirëpo reagimi i njësisë speciale pengoi eskalimin e situatës.

Nga MPB-ja njoftojnë se deri tani janë arrestuar 20 persona, njofton Albtime.

Skenat nga kjo lagje në natën e sotme ngjajnë me skenat e luftërave qytetare. Më poshtë keni edhe videot nga këto ngjarje./albtime

Videot janë marrë nga A1on dhe nga Nova Tv

Show More

Related Articles

Back to top button