BotaKronika e ZezeLajmeVIDEO

Video tronditëse: Varrosin fëmijët e gjallë si kurban njerzimin në Amazonë (+16)

Fiset më të prapambetura në planetin tonë që jetojnë në Amazonë, çdo vit në varrosin dhjetra fëmijë si sakrificë për “Amazonën” të gjallë, në mënyrë që të kenë begati në fisin e tyre. Kjo video e postuar më poshtë  është jonjerëzore mirëpo duhet njohur se me çka ballafaqohen fëmijët e këtij rajoni të Amazonës nuk ju dihet fati  i tyre munden të përfundojnë të gjallë në dhe për ndonjë bindje te gabueshme siq e kemi paraqitur në këtë video fiset ma ta pakuptueshëm në shekullin 21 , shikojeni videon e plot!
[wp-like-locker][/wp-like-locker]

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button