BotaLajmeVIDEO

Xhirohet UFO në mes të agimit mbi Turqi

Disa banorë të Turqisë mbetën të shokuar kur së bashku me këngën e gjelit në sabah kanë parë në qiell edhe një fluturake të çuditshme ngjyrë argjendi.

Njëri prej dëshmitarëve të kujdesshëm – me siguri nga dritarja e kuzhinës së tij – hapi kamerën e telefonit dhe xhiroi fluturaken e argjendtë në formë të rrumbullakët e cila praktikisht nuk prodhonte kurrfarë zhurme.
Kjo ngjarje e pazakontë ndodhi mbi qiellin e qytetit Filled, por tash për tash nuk dihet se çka mendojnë ufologët për këtë fluturake mbi qiellin e Turqisë.

Sido që të jetë kjo video është shumë e mirë dhe pas disa shikimeve mund të shihet qartë se nuk bëhet fjalë për ndonjë aeroplan komercial ose ndonjë fluturake të njohur nga njerëzit.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close