VIP

Zaimina Vasjari konsumoj shumë perime dhe fruta

Ajo vijon të ruajë edhe sot e kësaj dite përmasat që kishte në kohën që u shpall “Miss Shqipëria”. Zaimina Vasjari, një tjetër këngëtare sensuale e skenës shqiptare, tregon për suplementin se dieta e saj e vetme, janë konsumimi në masë i perimeve dhe frutave.

“Perime dhe fruta pa fund… Ndjek natyrisht edhe një regjim të caktuar, konsumoj racione të vogla, 3-4 herë në ditë, duke mos e ndjerë veten të ngopur asnjëherë”, – thotë Zaimina.

Kështu vajza bukuroshe ia del gjithmonë të ruajë një trup të bukur, ndërkohë që shton se herë pas here ushtrohet edhe në palestër apo del edhe për vrap.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button