VIP

Adele operohet me sukses

Mjeku i cili operoi tejzat e zërit të këngëtares Adele, ka thënë se britanikja do të këndojë përsëri.

Ishte menduar se Adele, krijuesja e super hitit botëror “Someone Like You” nuk do të mund të këndonte pas problemeve me tejzat e zërit. Mirëpo, tani duket se operacioni shkoi mirë dhe këngëtarja do t’i rikthehet muzikës.

“Adele iu nënshtrua operimit në tejzat e zërit nga Dr. Steven Zeitels. Gjendja e saj është e mirë dhe Dr. Zeitels pret që ajo të rikuperohet plotësisht”, theksoi në një komunikatë menaxhmenti i Adele.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close