VIP

“Afër dhe larg” – videoklipi më i mirë në Ballkan (Video)

Videoklipi i këngës “Afër dhe larg” i Elvana Gjatës është shpallur si videoklipi më i mirë në Ballkan për vitin 2011, nga votimi i 160.000 njerëzve në ndarjen e tretë të Balkan Music Awards.

Votimi i fansave ka qenë online, ndërsa janë votuar 16 kategori, ku kanë konkurruar nga pesë emra më të mëdhenj të muzikës bashkëkohore ballkanike që paraprakisht janë zgjedhur nga Akademia e Muzikës Ballkanike. Sivjet është ndarë edhe çmimi për ‘zbulimin më të madh’ të Ballkanit, që e ka fituar Alexandra Stan nga Rumania.

Veç videos më të mirë në Ballkan, Elvana e ka fituar edhe me çmimin kënga më e mirë në Ballkan nga Republika e Shqipërisë, pikërisht për këngën “Afër dhe larg”.

Më poshtë lista e plotë e fituesve:

Best Female Artist in the Balkans for 2011 – INNA – ROMANIA
Best Male Artist in the Balkans for 2011 – SERDAR ORTAC – TURKEY
Best Duet/Group in the Balkans for 2011 – MANGA – TURKEY
Best Balkan project for 2011 – PITAM TE POSLEDNO – EMANUELA FEAT SERDAR ORTAC
Best Music Video in the Balkans for 2011” – AFER DHE LARG – ELVANA GJATA
Best world breakthrough of a Balkan artist for 2011 – ALEXANDRA STAN – ROMANIA
Best Song in the Balkans from Republic of Albania for 2011 – AFER DHE LARG – ELVANA GJATA
Best Song in the Balkans from Bosnia and Herzegovina for 2011 – UNDO – DINO MERLIN
Best Song in the Balkans from Republic of Bulgaria for 2011 – NA TI MI GOVORI -ALISIA
Best Song in the Balkans from Republic of Greece for 2011 – EROTEFTIKA – ELLI KOKKINOU
Best Song in the Balkans from Republic of Macedonia for 2011 – NE SE VRAKAS KAROLINA GOCHEVA FEAT V.STEFANOVSKI
Best Song in the Balkans from Romania for 2011 – ENDLESS – INNA
Best Song in the Balkans from Republic of Slovenia for 2011 – NO ONE – MAJA KEUC
Best Song in the Balkans from Republic of Serbia for 2011 – BRISI ME – LEPA BRENA
Best Song in the Balkans from Republic of Turkey for 2011 – ATMA – SINAN AKCIL feat. HANDE YENER
Best Song in the Balkans from Republic of Croatia for 2011 – BRAD PITT – SEVERINA
Best Song in the Balkans from Republic of Montenegro for 2011 – JA VOLIM BALKAN – DADO POLUMENTA feat. MC YANKOO, DJ MLADJA and MC STOJAN

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button