MuzikeVIDEOVIP

“Malli” i Rovenës, videoja me e shikuar shqiptare (Video)

Klipi i këngës “Malli” nga Rovena Stefa është videoja më e shikuar shqiptare në faqen e shpërndarjes së videove, YouTube.

Tash kur po e editojmë këtë artikull, ky videoklip është shikuar 16.412.744 herë.

Përveç shqiptarëve, thuhet se këtë këngë e kanë shpërndarë nëpër rrjete sociale edhe turqit, arabët dhe banorët tjerë të vendeve orientale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button