VIP

Afërdita Dreshaj e pakujdesshme, i dalin të brendshmet!

aferdita-dreshajE gjithë kjo bujë dhe këto foto, erdhën gjatë qëndrimit të saj në Turqi, nga vëmendja që i dhanë të gjitha mediat, duke e thirrur si e dashura e Di Caprios.

E përcjellur në çdo hap dhe lëvizje, ajo u kap nga syri i aparatit në pozita të pafavorshme. Derisa po udhëtonte drejt sheshë xhirimit për klipin e këngëtarit turk Bülent Sertta?, ajo u fotografua gjatë një momenti pakujdesie me të brendshmet në fushë.

Kjo si rezultat i fustanit shumë të shkurtër që kishte veshur modelja. E gjithë kjo vëmendje po i pëlqente aq shumë Afërditës, sa ajo për asnjë moment nuk e mohoi se kishte lidhje më Di Caprion, përkundrazi ajo i përgjigjej pytjeve të gazetarëve për planet që kishin të dy, dhe së bashku do të vizitonin Turqinë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button