VIP

Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi bashke ne skene

Partnerë në jetë, por si do të funksionojë çifti Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi si partnerë në skenë?!

Ajo natyrë pak a shumë serioze dhe ai natyrë plot humor tashmë po përgatiten të shfaqen në krah të njëri-tjetrit, në një format plot alegri, në fillim të pranverës në ekranin e “Vizion Plus”.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close