VIP

Ardian Bujupi do ta fitojë DSDS!

Gazeta Bild thotë se e di fituesin e garës së madhe të talenteve në Gjermani. Do të jetë pikërisht shqiptari i Kosovës, Ardian Bujupi! Llogaritjet janë bërë pas emisionit të fundit, kur u eliminua Marco Angelini. Në emisionin e fundit Pietro Lombardi mori 30 % të votave, Ardian Bujupi 28 %, kurse Sara Angles 22 %. Marco u eliminua me 20 %.

Dhe, besohet se pjesa më e madhe e votave të tij do të shkojë për Ardianin, në mënyrë që ai të bëhet fitues. Gjithashtu, besohet se ai është i preferuari i grave në moshë.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close