LajmeMaqedonia

Arrestohen dhjetëra biznismen dhe kontabilist nga Gostivari dhe Tetova

Rreth 20 biznismen dhe kontabilist janë arrestura nga Drejtoria e Policisë Financiare nën dyshimin se nga arkat e komunave të Gostivarit dhe Tetovës në mënyrë të organizuar kanë tërhequr para duke e dëmtuar shtetin me mbi një milion euro.

Drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare, Arafat Muaremi për portalin “A1on” thotë se bëhetë fjalë për një gurp serioz i cili është ndejkur një kohë të gjatë.

“Është shkatërruar një grup i madh i organizuar i cili shtetin e ka dëmtuar me mbi një milion euro. Kanë kurdisur tenderë dhe kanë tërhequr para nga komunat duke i transferuar ato në kompani fiktive, si zakonisht me kesh. Grupi është ndjekur një kohë të gjatë.

Në të nuk ka funksionar të tanishëm as ish funksionar, por ka të punësuar nëpër komuna, kontabilist, të cilët kanë qenë logjistikë e biznismenëve nga Tetova dhe Gostivari.

Aksioni vazhdon.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button