BotaInteresanteLajme

Australi: Gjarpëri gjigant futet në dyqan…

gjarperKur dëgjoi se po thyhej xhami i dyqanit, pronarja thirri policinë duke menduar se u fut ndonjë vjedhës. Mirëpo, në dyqan ishte futur një gjarpër gjigant…

E thirrur për shkak të një vjedhjeje në një dyqan në Ingam, në Australi, policia në vend të vjedhësit gjeti një gjarpër gjigant, të gjatë 5.7 metra dhe që peshonte 17 kilogramë.

Në ndihmë ka ardhur eksperti për kapjen e reptilëve, sipas të cilit, gjarpri nuk ishte agresiv, megjithë faktin se kishte shkaktuar dëm të madh material.
Koka e gjarprit ishte sa e një qeni të vogël, saktësuan policët të cilët gjarprin e kthyen në moçalin e afërm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button