VIP

Azerbejxhani fiton Eurovisionin

Ka përfunduar edhe një Eurovision prej lemonade. Azjerbejxhani ka fituar garën me 221 pikë, me këngën “Runnin Scared” të interpretuar nga Ell dhe Nikki. Vendin e dytë e ka zënë pas rikthimit Italia, kurse të tretin Suedia.

Bosnja e Hercegovina është renditur në Top 10 me Dino Merlinin, kurse dështimin më të madh e ka pas Spanja që është gjetur kah fundi i tabelës. Si zakonisht, votimi ka qenë politik e fqinjësor. Shqipëria jonë i ka dhënë Serbisë 1 pikë, Greqisë 10 dhe Italisë 12 pikë.

Finalja është mbajtur në Duseldorf, kurse vitin e ardhshëm do të mbahet në Baku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button