VIP

Bieber mëson të shkuarën e dhimbshme të mamasë së tij

Justin Bieber u rrit, mbushi 18-vjeç, aq sa janë të mjaftueshme për të patur dijeni për të shkuarën e dhimbshme të mamasë së tij.

Megjithatë, këngëtari kanadez deklaroi se ishte shokuar nga të vërtetat e mësuara nëpërmjet ditarit të nënës së tij 37-vjeçare, Pattie Mallette.

Mallette rrëfen në ditarin e saj për vitet e vështira në adoleshencë me babain e Justin, Jeremy Bieber. Ajo tregon për abuzimin seksual që kishte pësuar, varësinë e krijuar ndaj lëndëve narkotike e deri tek përpjekja për t’u vetëvrarë para së të mbetej shtatzanë me këngëtarin.

“Për mua ishte mjaft e vështirë të lexoja atë ditar, megjithatë unë e mbështes mamanë që ta shkruajë libër historinë e saj. Tani jam i rritur. Kur isha fëmijë mamaja nuk me ka folur kurrë për këto”, deklaroi Bieber.

Këngëtari nuk është i vetmi i shokuar nga rrëfimet e 37-vjeçares. Edhe prindërit thanë se ndjeheshin të tronditur dhe se nuk kishin patur dijeni për asnjë prej vuajtjeve të vajzës së tyre deri më sot.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close