VIP

Borati në shtrat me Megan Fox (Video)

Sacha Baron Cohen kthehet përsëri. Aktori i famshëm e i njohur për rolin e Boratit, ka xhiruar filmin më të ri me emrin The Dictator.
Filmi bën një fjalë për një diktator që do të bëjë gjithçka për të mbajtur demokracinë larg shtetit të tij. Por, kulmi gjithsesi përfshirja e Megan Fox në film dhe skena në shtrat me të. Edhe filmi i ri pritet të jetë një hit.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button