VIP

Bradley Cooper aktor falë Robert DeNiro-s

Aktori Bradley Cooper ka zbuluar së fundmi se frymëzimi i tij i vetëm për tu ngjitur drejt skenës ishte piëkrisht ylli i madh Robert De Niro.

Aktori 36 vjeq, ka treguar haptas se shihte për qdo natë filma që kishin Robert De Niron përbrenda, dhe se ai në fakt ishte i vetmi që ka shtyrë Cooper të ndjek këtë rrugë, gjithsesi duke shpresuar se një ditë doti afrohet trupit të të famshmit De Niro.

Taniqë të dy aktorët laujnë në të njëjtin filmin i cili ende është në fazat e xhirimit të titulluar “Limitless”, aktori Breadley, ka thënë se ëndërra e tij është bërë më shumë se ralitet.

Në këtë film aktori Cooper luan rolin e Eddie Morra, i cili pasi braktiset nga e dashura, gjen njaq drogëpër konsumin e cila i mundëson atij të ketë aftësi të super njeriut, dhe zbulon se ai ka plane të tijat që ai të bëjë qfarë të dojë, në kompetenca të veçanta të jetës reale.

Aktori Bradley Cooper ka bërë të ditur se edhe më tutje do të vahdojë drejtimin prej aktori dhe regjisori, “do të bëj filma, derisa jeta ime të marrë fund” – ka deklaruar aktori Cooper.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close