VIP

Buble rrëfen adoleshencën problematike

Michael Buble është hapur dhe ka folur për të kaluarën e tij të egër, e cila përfshin përjashtimin nga një ndeshje basketbolli në Kanada pas rrahjes dhe largimi nga seti i emisionit televiziv “The X Files”.

Krijuesi i hitit “Cry me a River” është i njohur për zërin e tij të jashtëzakonshëm, por ai që shihet më i qetë, zakonisht del të jetë më problematik.

“Unë jam përjashtuar nga xhirimet e “X Files” në Vancouver. Unë isha i veçantë dhe ata u trajtuan shumë keq. Protestova dhe ata më përjashtuan mua, e i mbajtën pjestarët tjerë të stafit të emisionit. Jam shumë kontravers, nuk më bëhet, vonë, ngris zërin pa problem”, tha Buble.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button