VIP

Carla Bruni deshiron edhe nje femije

Carla Bruni, bashkëshortja e presidentit të Francës Nicolas Sarkoz, ka shprehur dëshirat e saj për vitin 2011.

Bruni dëshiron një fëmijë tjetër dhe të publikojë albumin e saj të ri.

Nëse dëshira e saj kthehet në realitet, Bruni do të ketë fëmijën e saj të dytë ndërsa Sarkozy, të katërtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button