VIP

Viti 2011 pa alkool per Victoria Beckham

Victoria Beckham, bashkëshortja e futbollistit David Beckham, i ka vënë vetes disa objektiva për vitin 2011.

“Posh Spice” kërkon të vazhdojë të jetë e bukur dhe të ketë shëndet: “Do më pëlqente të flija më shumë, të pija më shumë ujë dhe më pak shampanjë. Duhet ta bëj.”

Nëse do të mbajë premtimin, Victoria duhet të heqë dorë edhe nga e mërkura, të cilën ajo e kalon me David duke u dehur, siç ka pranuar edhe vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button