DashuriaEdukata Seksuale

Pozat të cilat do t’i ndihmojnë që të qëndrojë më gjatë dhe që do ta shpejtojë

Në hulumtim kanë marrë pjesë 14 mijë femra dhe meshkuj. Hulumtuesit janë interesuar se cila pozë për ta është më e mira për seks sa më të gjatë

DËSHIRONI që marrëdhënia juaj seksuale të zgjat pak më shumë?

Nëse përgjigja është pozitive, atëherë do të interesojnë rezultatet e një hulumtimi të Universitetit në Kentucky, i cili është bërë në 14 mijë femra dhe meshkuj.

Hulumtuesit, kanë qenë të interesuar se cila pozë për ta është më e mira për seks sa më të gjatë.

Përgjigjet janë këto:

– 55 për qind e femrave dhe e meshkujve konsiderojnë që seksi zgjat më shumë kur femra qëndron sipër.

– 30 për qind e femrave dhe e meshkujve theksojnë pozën misionare si më të mirën, kur është fjala për marrëdhënie më të zgjatur.

– 25 për qind e tyre konstatojnë se si seksi në pozën “e lugës” (anash) zgjat marrëdhënien seksuale. Kur është femra sipër, klitorisi i saj stimulohet maksimalisht.

Nga ana tjetër, 17 për qind e të intervistuarve konsiderojnë që poza doggy (e qenit) është e shkëlqyeshme për seks të shpejtë, përkatësisht për të gjitha ato çifte të cilat dëshirojnë t’i shpejtojnë gjërat.

Në të vërtetë, në këtë pozë, penisi përjeton fërkimin më të madh, i cili shpejton ejakulimin.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button