Albachat, Zemra, Muzik Shqip, Humor Shqip, Zemra Chat, Horoskopi Vjetor, Tregime Dashurie, Muzik Shqip, Filma Shqip, Mp3 Shqip, Radio Zemra, Poezi Dashurie, Sms Dashurie, Horoskop Shqip, Barcoleta , Kuriozitete , Forum Shqip, Tregime Erotike, Tregime Seksi, Barcoleta 18+, Lajme Shqip, Edukata Seksuale, Teknologjia, Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Shqip Chat, Albanian Chat, Foto Galeri, Fjale Te Urta, Shkarko Programe , Mp3, Muzik, Tekste Kengesh, Islami, Shendeti, Festa Islame, Lajme Sportive!

Çdo femër bëhet “ku*vë” nëqoftëse bën këto veprime… Ja shenjat si ta kuptoni

16

Çdo femër bëhet “kurvë” nëqoftëse bën këto veprime…

Sipas një sondazhi të fundit, femrat tradhtëtojnë shpesh kur kuptojnë se nuk janë më të dëshiruara, kur nuk tregohet kujdesi i duhur ndaj tyre, por kjo nuk do të thotë se femra ka ndjenja ndaj personit me të cilin tradhëton.

Edhe femrat tradhëtojnë, ndaj meshkujt nuk mund të ndihen asnjëherë të sigurtë. Sipas një sondazhi të fundit, femrat tradhtëtojnë shpesh kur kuptojnë se nuk janë më të dëshiruara, kur nuk tregohet kujdesi i duhur ndaj tyre, por kjo nuk do të thotë se femra ka ndjenja ndaj personit me të cilin tradhëton.
123664
Shpesh femrat të mërzitura nga jeta e përditshme dhe monotonia në çift, tradhëtojnë thjesht dhe vetëm për aventurë. Nuk janë në kërkim të një partneri, por kur ndodhen përballë një situate të tillë, nuk e frenojnë veten.

Por cilat janë sinjalet të cilat tregojnë se një femër mund të ketë një lidhje jashtë asaj serioze:

  • Tregon kujdes më të madh se zakonisht ndaj pamjes fizike -Ndryshim i çuditshëm i orareve
  • Kalon më shumë kohë në celular ose kompjuter
  • Shtim i shpenzimeve për blerje të ndryshme
  • Dieta të vazhdueshme dobësuese dhe befas regjistrim në palestër
  • Prania në shtëpi ose në makinë, i objekteve që nuk i përkasin
  • Zbehje e interesit për raportin seksual me partnerin.

Comments are closed.