Dashuria

Çfarë nuk duhet thënë vajzave kur janë solo

soloËshtë më se e sigurt që së paku një herë nëjetë të ka ndodhur që dikush të të ketë pyetur diçka lidhur me vetminë tënde apo të ta ketë bërë ndonjë komentim, duke bërë grimasa në fytyrë sikur të kishte pasur telashe me metabolizmin. Cilat janë ato pyetje dhe fjali më irrituese të cilat u bëhen vajzave?

1. “Je e bukur dhe e mençur, si është e mundur të jesh vetëm?”
Nëse ndokush nuk e kupton sesa irrituese është kjo pyetje, nuk ka arsye t’i arsyetoheni që më mirë e keni të jeni vetëm, sesa me këdo qoftë.

2. “Obobo, nuk u bë qameti!”
Kush ka thënë ndonjëherë se të jesh vetëm do të bëhet qameti? Çdo gjë ka përparësitë e veta, dhe kështu nuk ka obligime ndaj asksujt, por ka kohë më shumë për veten. I dashuri do të vijë kur më së paku shpresojmë, apo jo?

3. Bën zbjedhje tepër të kujdesshme!”
“Së paku është dikush nga ne!” Gjithmonë na rikujtohet Alicia Silverstone në rolin legjendar në filmin “Vajzat e Beverli Hilsit” dhe fjalitë e saj: “Nëse aq shumë zgjedhim kur blejmë këpucë, të cilat prekin vetëm një pjesë të trupit tonë, si të mos zgjedhim edhe meshkujt më të mirë“.

4. “E lumja ti!”
Duke pasur parasysh që fjalitë e këtilla më shpeshti u thuhen njerëzve të cilët janë në lidhje dashurie, është më se e sigurt që kur i thonë ato fjali, pikërisht gënjejnë, sepse nëse ajo është super – përse vazhdojnë akoma atë lidhje!

5. “Tik-taku i orës biologjike”
Si edhe në atë ku shkruan “tolerance ime”. Jam shumë e interesuar se cili do të trokasë i pari.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button