VIP

Çiljeta: Nuk e kam zvogëluar gjoksin

Ajo ishte më e përforlua ditëve të fundit nëpër mediat shqiptare. Rritja e gjoksit nga këngëtaret është gjë e zakonshme, mirëpo zvogëlimi është gjë jo normale dhe këtë u spekulua se e bëri këngëtarja nga Shqipëria.

Disa foto të Çiljetës të bëra në SHBA kanë shtyrw mediat shqiptare të besojnë se këngëtarja ka zvogëluar gjoksin. Megjithatë, ajo i ka mohuar këta zëra.

“Format e mia të mira nuk vijnë nga operacionet plastike, por i jam përvjelur palestrës. Sa i përket zvogëlimit të gjoksit, besoj se do ta bëj pasi të bëhem nënë”, theksoi ajo.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close